Wintersong

http://www.wintersong.yoyo.pl

#1 2009-04-20 20:07:23

Sajan

Member

2319337
Call me!
Punktów :   

Widac ze dzieci w gildzie

Nie było mnie 1 weekend bo wyjechalem do rodzinki na urodziny odrazu zostałem zbesztany juz nie wspomne ze rangi w duł poleciały a troll najwiekszy  Tempołot  nawet sie nie spyta a pierdoli 3 po 3  troll  nuubie z podstawowki  ostatni tydzien nie moglem siedziec do późna bo przez cały tydzień o godzinie 22:00 chodze po zone do pracy bo jakis huj napada na kobiety tu a nie ze kurwa napisales jak dzis ze niesiedze caly rajd bo mi sie niechche jako oficer  jestes dnem ile ty masz latek ? po drugie co to mają byc za rajdy jak  przez ostatni tydzien one zaczynały sie  koło 20:00 - 21:00  najpierw obadaj sytuacje a potem zacznij gadac a najlepiej nic nie gadaj  bo zanim sie invuje do rajdu mowie ile moge siedziec !

http://dykus.fm.interia.pl/janek/sajanek.gif

#2 2009-04-21 08:47:33

Vukko

Administrator

Punktów :   

Re: Widac ze dzieci w gildzie

To odrazu trzeba wychodzić z gildii ?? człowieku grasz dla trolmistrza ? mówisz jaka jest sytuacja i koniec, nie bedzie Cie bo masz prace, musisz odebrac zone, dziecko, albo w ogóle piszesz ze dzisiaj nie mozesz bo masz cos do załatwienia. Przeciez to normalne, mnie tez nie było praktycznie 2 - 3 tygodnie bo ojciec mi zmarł i grałem 3 po 3 nie wiedziałem co ze sobą zrobić. Powiedziałem jaka jest sytuacja i koniec. Dlaczego nie napisałeś tego wczesniej, na forum ze zostałes tak potraktowany tylko odrazu wychodzisz z gidlii ?

#3 2009-04-21 11:41:11

Trolmistrz

Officer

Punktów :   

Brawo Sajann ladne teksty "troll najwiekszy  Tempołot, troll  nuubie z podstawowki" okazales w tym swoj caly iloraz inteligencji, ja wchodzac do tej gildi ustawilem jak najbardziej zycie prywatne do obowiazków do ktorych sie zobowiozalem wchodzac do gildi. Poza tym i tak mialem dluga cierpliwosc co do Twoich wychodzenia w tracie raidu bez powiadomienia mnie lub rl wczesniej, poniewaz w innej gildi po 2 razie dostalbys kicka.

"jako oficer  jestes dnem"- tak jestem dnem poniewaz:
-mam 100 % frekwencji
-kazalem moim shamanom chodzic na raidy
-kazalem im nosic odpowiednie enchanty
-kazalem pic flaski i jesc jedzonko na raidach
-itp.

"ile ty masz latek ?" - to pytanie powinienes zadac sam sobie, bo moze masz 20 + lat ale inteligencji masz jak chlopczyk ktoremu wszystko wolno

Pozdro

#4 2009-04-21 14:16:27

Sajan

Member

2319337
Call me!
Punktów :   

Bravo Troll widac zero skumałes o co chodzi !
A co do vukko to pisalem za kazdym razem jak ktos invowal mnie do rajdu ze o tej i o tej godzinie bede musiał isc i osoba
która mnie inwowała do rajdu wiedziała o tym bardzo dobrze  więc nie wyskakuj Troll ze nie siedze do konca rajdu bo zal sie na sercu robi
i z jakiego powodu znowu  była ranga swiezaka ? oficerowie sie ciesza bo nadal  sa oficerami ale jak bylo tzreba gdzies isc to byly pustki w gildzie ani jednego czasami online nie bylo !

Ostatnio edytowany przez Sajan (2009-04-21 14:22:31)

http://dykus.fm.interia.pl/janek/sajanek.gif

Stopka forum

RSS